Timișoara amenință: ”Nu ne prezentăm în finală”

108

Proaspăt calificată în finala Cupei Ligii la fotbal, Timișoara amenință cu neprezentarea la ultimul act din 20 mai. ”Să ne dea banii, altfel nu ne prezentăm”, a avertizat antrenorul Ionuț Popa.

Clubul ACS Poli a trecut prin mari emoții înaintea semifinalei de marți cu ASA Târgu Mureș. Cu câteva ore înaintea semifinalei Consiliul Județean Timiș, cel care are în administrare arena Dan Păltinișanu, a amenințat cu interzicerea disputării partidei până nu se face plata a 7.000 de lei reprezentând o parte din restanțele de chirie. Pe ultima sută de metri plata a fost făcută și porțile arenei Dan Păltinișanu au fost deschise. ”Cei de la Consiliul Judeţean n-au vrut să ne lase să jucăm până nu plătim o taxă. Ne-au aşteptat până la ora 15, am pus banii de la noi ca să ne lase să jucăm. Ne-a ajutat un băiat din oraș și am plătit banii. Noi nu aveam azi niciun ban în contul clubului, ăsta e adevărul. Ne chinuim de la o etapă la alta”, a dezvăluit directorul sportiv Rică Neaga.

Problemele vin și dinspre Liga Profesionistă de Fotbal, care întârzie în a plăti premiile cuvenite acestei competiții. Clubul se bazează pe premiile anunțate de LPF și nu vorbim de sume mici. Finalista ar trebui să primească 200.000 de euro, sumă extrem de importantă în bugetul gândit de conducători pentru această primăvară. Informațiile recente au dezvăluit că LPF nu a plătit până în prezent nici premiile ediției precedente, iar situația l-a lăsat interzis pe antrenorul Ionuț Popa.

”Ne oprim aici, noi nu mergem în finală! Nu ne vom prezenta în finală pentru că noi am făcut reclamă la Adeplast şi azi l-am auzit pe Reghecampf că nu au primit banii pe anul trecut. Să ne dea banii până pe 20 mai, altfel nu ne prezentăm la finală. Ne uităm la regulament, vedem care e treaba, facem chetă şi plătim amenda. Campionatul este mai important pentru noi, jucătorii au meritat să ajungă în finală, dar ne oprim aici”, a amenințat Popa.

Finala Cupei Ligii este programată în 20 mai, locația nefiind încă stabilită. Adversara Timișoarei se decide miercuri, după manșa secundă a confruntării dintre Dinamo și Steaua.

 

LĂSAȚI UN MESAJ