Timișoara ajunge din nou în atenția mapamondului! Record mondial cu ocazia concursului internațional de dans din acest Weekend

449

În istoria World DanceSport Federation, Romanian International Dance Cup, care are loc între 11 și 12 noiembrie, la Timișoara, în Sala ”Constantin Jude”, marchează practic și RECORDUL MONDIAL din punct de vedere al numărului țărilor participante: 32 de națiuni vor fi prezente la Timișoara în acest Weekend .

Pe lângă oficiali ai Federației Române de dans sportiv, vor asista și reprezentanții WORLD DANCE SPORT FEDERATION, prin brigada de oficiali exclusiv internațională. Juriul este format din 30 de personalități marcante din peste 20 de țări, printre care: Ungaria, Germania, Italia , Norvegia, Polonia, Austria, Finlanda, Belarus, Rusia, Olanda, Macedonia, Bulgaria, Serbia, Slovacia .

Asociatia SporTim Dance, condusă de Andreea și Emanuel Jebeleanu, își desfășoară activitatea de 15 ani, în capitala Banatului, fiind în topul celor mai prestigioase cluburi din România. Printre rezultatele remarcabile se numără titlul de Campioni naționali, timp de 5 ani consecutiv.

Ceremonia de deschidere a Galelor finale, se va desfășura sâmbătă și duminică, 11 și 12 noiembrie 2017, la ora 20:30 la Sala Constantin Jude.

„Ne declarăm extrem de mulțumiți că orașului nostru, Timișoara, i s-a dat de către FRDS această oportunitate de a organiza o competiție de o asemenea valoare și importantă națională, eveniment care contribuie la candidatura orașului, la titlul de Capitală Europeană a Culturii în 2021. Suntem deosebit de încântați că Instituțiile publice, precum Consiliul Județean Timiș, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Timiș, Inspectoratul Școlar Județean Timiș, Primăria Municipiului Timișoara, Casă de Cultură a Municipiului Timișoara, susțin îndeaproape și contribuie activ la organizarea acestor două zile de festivități. Nu în ultimul rând ținem să specificam că acest se desfășoară sub egida Ministerului Tineretului și Sportului” declară Emanuel Jebeleanu, organizator al evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ