Timișenii continuă să încalce măsurile Ordonanței Militare 

61

Timișenii continua să încalce normele de circulație impuse de Ordonanța Militară. Sute de oameni au fost amendați de forțele de orine aflate pe străzi. Pericolul nu pare să fie înâelles de toți. De exemplu, un cuplu din Timișoara a fost amendat după ce au ieșit la plimbare cu câinii, dar nu aveau asupra lor declarația pe propria răspundere. Întrebați de jandarmi de ce nu au întocmit actul, cei doi au spus că ei nu urmăresc știrile și că nu știau că au nevoie de acte pentru a ieși în apropierea casei.

”În județul Timiș, în cursul zilei de 2 aprilie, polițiștii timișeni aplicat 263 sancțiuni contravenționale în valoare de 420.660 lei pentru nerespectarea măsurilor de restrictionare a circulației.
În ultimele 24 de ore, jandarmii din Inspectoratul de Jandarmi Județean Timiș au aplicat 26 de sancțiuni contravenționale în valoare de 10.400 de lei pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației conform Ordonanței Militare nr.3/2020.
În ultimele 24 de ore, jandarmii din Gruparea de Jandarmi Mobilă Timișoara au aplicat un număr de 41 de sanctiuni contraventionale in valoare totala de 20. 400 lei la oug 1/1999”, a transmis Prefectura Timiș.

Vă amintim că persoanele care trebuie să meargă la muncă trebuie să aibă asupra lor o adeverință de la angajator. De asemenea, cei care ies la cumpărături sau au o urgență medicală, trebuie să aibă cu ei actul de identitate și declarația pe propria răspundere.

LĂSAȚI UN MESAJ