Timiş: O elevă căreia i s-a făcut rău înainte de începerea examenului, transportată la spital

25

Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Timiş, Marin Popescu, a declarat, joi, că o elevă din Timişoara, candidată la examenul de Evaluare Naţională, a pierdut proba de la Matematică, întrucât i s-a făcut rău înainte de a se prezenta subiectele şi a fost transportată la spital cu ambulanţa.

„La proba de joi au absentat 269 de candidaţi, nu am avut niciun eliminat din examen, iar unei eleve i s-a făcut rău înainte de ora 9,00 şi a fost luată cu ambulanţa înainte de începerea probei. Alţi doi elevi din Deta au întârziat, pentru aceştia fiind solicitat subiectul de rezervă, astfel că ei figurează prezenţi”, a precizat Marin Popescu.

El spune că singurul impediment al zilei de joi a fost disconfortul termic la nivelul unităţilor de învăţământ, în funcţie de infrastructură, dar au fost găsite soluţii acceptabile.

Toţi elevii care au absentat la probele din prima sesiune a Evaluării Naţionale din cauze medicale bine întemeiate vor putea intra în sesiunea specială, care se va desfăşura între 28 iunie şi 2 iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ