Țigări de contrabandă vândute din pubelă, la Timișoara

126

Un bărbat de 47 de ani a fost prins de jandarmi în timp ce încerca să vândă țigări de contrabandă în Piața Iosefin din Timișoara. Pachetele cu țigarete erau ascunse într-o pubelă de gunoi.

Jandarmii de la Gruparea Mobilă Timișoara l-au observat pe bărbat în timp ce căuta într-o pubelă de gunoi din Piața Iosefin, în timp ce purta o discuție cu o femeie. Când s-au apropiat, jandarmii și-au dat seama că bărbatul încearcă să vândă pachete de țigări netimbrate. Jandarmii au intervenit și, când au răsturnat pubela, au constatat cu stupoare că în interior nu se aflau gunoaie, în schimb, recipientul pentru gunoi era plin cu pachete de țigări.

Bărbatul în vârstă de 47 de ani, domiciliat în județul Neamț, a fost condus la sediul unităţii de jandarmi, iar cele 150 de pachete cu țigări descoperite în pubelă au fost confiscate. Comerciantul de țigări de contrabandă s-a ales acum cu dosar penal pentru deţinere sau comercializare de produse de contrabandă. Dosarul va fi predat pentru soluţionare Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara

LĂSAȚI UN MESAJ