Terorizată după 38 de ani de căsnicie: La ce chinuri a fost supusă o femeie

298

Caz complicat pe masa judecătorilor din Strehaia la începutul lunii februarie din acest an. O femeie a cerut ordin de protecție după 38 de ani de căsnicie. Soțul a recunoscut violențele de care este acuzat, dar spune că de vină este soția, care a căzut în patima alcoolului.

Victima, B.M., a depus acte medicale la dosar, pentru a demonstra că a fost bătută.

La interogatoriu, pârâtul a declarat faptul că este căsătorit cu victima de 38 de ani, s-au înțeles bine, însă în ultimii cinci-zece ani relația dintre aceștia a fost tensionată. Motivele care au stat la răcirea relației sunt: consumul excesiv de băuturi alcoolice de către soția sa, victima, lipsa aportului acesteia la treburile gospodărești.

In data de 28.01.2020, a avut un conflict cu soția sa, întrucât aceasta se afla din nou sub influența băuturilor alcoolice și, constatând faptul că, aceasta este beată, a tras-o de păr cu intenția de a o scoate afară din casă și este posbil să îi fi aplicat si alte lovituri. A mai relatat că recunoaște că a lovit-o pe soția sa și cu alte ocazii, însă comportamentul este provocat de consumul de băuturi alcoolice.

Bărbatul a declarat că, este de acord ca până în momentul în care soția sa părăsește domiciliul conjugal, să nu se mai apropie de aceasta la mai puțin de 100 de metri, dorind ca această relație să se încheie și, reclamanta să plece la Timișoara.

Pârâtul a mai relatat că nu o să o mai caute pe reclamantă în Timișoara, rămânând să locuiască în continuare în gospodăria din Breznița Motru, fiind de acord să fie emis acest ordin de protecție ca o măsură complementară pentru siguranța victimei.

Femeia a relatat că de 38 de ani este căsătorită cu pârâtul, însă acesta a bătut-o frecvent. Reclamanta a arătat că, la data de 25.01.2020 sau 26.01.2020, pârâtul s-a întors de la lucru, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Reclamanta a declarată că, pârâtului i s-a părut că lipsește o sticlă de alcool din beci, și a început să se certe cu aceasta din acest motiv. În acea seară, reclamanta arată că, a dormit într-o cameră alăturată, iar pârâtul pentru a o pedepsi a scos ușa de la acea cameră ca să doarmă în frig.

În data de 28.01.2020, scena s-a repetat, pârâtul acuzând-o că, a consumat alcool, a tras-o de păr să o scoată din casă și a lovit-o cu piciorul. A arătat că, nu este prima dată când bărbatul o agresează, aceste scene întâmplându-se frecvent.

Victima a declarat că fiica sa din Timișoara a fost cea care a sunat la poliție, iar la domiciliul conjugal au venit organele de poliție și, i-au pus în vedere pârâtului să nu se mai apropie de aceasta. A relatat că, i-a fost milă de pârât și nu l-a lăsat să doarmă în frig, iar după ce organele de poliție i-au adus la cunoștință pârâtului că a fost emis ordin de protecție împotriva sa, a doua zi, șeful de post, s-a prezentat la domiciliul comun și, i-a adus la cunoștință acestuia care sunt consecințele ordinului de protecție.

Femeia a mai precizat că, la puțin timp după plecarea șefului de post, pârâtul a venit la aceasta cu un bidon de benzină și a amenințat că “îi va da foc”, A declarat că, de atunci, stă cu frică, întrucât pârâtul a amenințat o că “o omoară” și apoi se va sinucide.

Instanța a admis ordinul de protecție, iar bărbatul nu are voie să se mai apropie de femeie și de locuința lor din comuna Breznița Motru.
Sursa: alegătorul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ