Teribilismul unor frați din vestul țării s-a terminat la spital. Cel mare și-a lăsat fratele minor la volan

261

Un adolescent în vârstă de 15 ani din localitatea Haieu, Bihor, este cercetat de poliţiştii rutieri după ce, luni după-amiaza, aflat la volanul unui autoturism fără a avea permis de conducere, a provocat un accident rutier soldat cu rănirea fratelui său, un tânăr de 20 ani.

Accidentul s-a produs luni după-amiaza, în jurul orei 15.30, pe drumul comunal 59, între localitățile bihorene Haieu și Betfia, unde adolescentul, aflat la volanul unui Opel, a pierdut controlul direcţiei, a ajuns cu maşina în şanţ şi s-a răsturnat.

Atât şoferul cât şi fratele său, bănuit că i-ar fi încredințat autoturismul spre a-l conduce, au abandonat maşina și au părăsit locul accidentului.

Cazul a ajuns în atenţia poliţiştilor spre seară, în jurul orei 18.00, când au fost sesizaţi de medicii Unităţii de Primire a Urgenţelor din Spitalul Clinic Judeţean Oradea, unde fratele mai mare s-a prezentat pentru a primi îngrijiri medicale.

„În urma accidentului rutier, tânărul de 20 de ani, din Haieu, pasager în autoturism, a suferit leziuni ușoare”, se arată în informarea Poliţiei.

Polițiștii continuă cercerările pentru tragerea la răspundere a celui vinovat.

sursa – ebihoreanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ