Teodora Dan va reprezenta România la Miss Universe 2016 din Filipine

370

Teodora Dan va reprezenta România la Miss Universe 2016 din Filipine. În urmă selecţiei naţionale, organizată în 20 decembrie în Capitală, Teodora Dan a fost desemnată oficial să reprezinte România în cadrul competiţiei Miss Universe 2016, în perioada 12 – 31 ianuarie 2017, celebrând a 65-a ediţie.

Tânăra are 27 de ani, 1.75 m înălţime iar dimensiunile sale sunt 93-64-93, este născută în Craiova, însă locuieşte în acest moment în Bucureşti. Teodora a absolvit Facultatea de Arte – departamentul pictură din cadrul Universităţii Naţionale de Arte din Bucureşti iar că şi planuri de viitor îşi doreşte să îşi deschidă propriul sau atelier de design vestimentar. Teodora vorbeşte fluent limba engleză şi limba spaniolă.

Teodora este pasionată de modeling, pictură, design vestimentar şi călătorii, lucrând în acest moment ca şi model internaţional în diverse ţări din Europa şi Asia.

Sunt extrem de fericită că am reuşit să-mi împlinesc un vis din copilărie, se îmi reprezint ţară în cadrul celei mai importante competiţii internaţionale de frumuseţe din lume – Miss Universe. Fiind cea mai înaltă performanţă posibilă în acest domeniu pe plan naţional, această experienţă va fi categoric cea mai frumoasă experienţă din carieră mea de model. Voi reprezenta România cu onoare şi demnitate în cadrul Miss Universe, promovând turismul, cultura şi traditiiile ţării noastre în faţă a miliarde de telespectatori şi spectatori din întreagă lume, promiţând tuturor românilor să fac tot ce îmi stă în putere pentru a aduce în premieră absolută coroana şi marele premiu în România, a spus aceasta.

 

Sursa: libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ