Tentativă de jaf la Spitalul Județean de Urgență din Arad

176

Un hoț a intrat ieri dimineață, la ora 5.00, în vestiarele Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad. Când cotrobăia mai cu spor prin dulapuri, hoțul a fost surprins de o infirmieră.

Acesta a intrat într-un vestiar al personalului de pe secția Anestezie și Terapie Intensivă (ATI), aflat la etajul al doilea al spitalului. Bărbatul ar fi fost surprins de către o infirmieră, în timp ce scotocea prin dulapuri, iar ulterior, probabil panicat, ar fi amenințat-o pe femeie.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad au confirmat faptul că o femeie a fost amenințată de un bărbat în incinta spitalului.

„În această dimineață, s-a prezentat la sediul Poliției o femeie în vârstă de 51 de ani, care a reclamat că ar fi fost amenințată cu acte de violență de un bărbat, în incinta Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. În acest moment, colegii mei efectuează verificări pentru identificarea bărbatului și tragerea lui la răspundere penală”, a declarat Claudia Iuga, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, pentru Special Arad.

sursa – libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ