25.9 C
Timișoara
sâmbătă 13 iulie 2024

Tendințe de machiaj de seară 2024

La fel ca și în celelalte sfere de activitate, domeniul frumuseții cunoaște inovații și reinterpretări de la un an la altul. În 2024, tendințele privind machiajul de seară reflectă o combinație dintre eleganță și modernism, adică un cumul de efecte, tehnici și stiluri de make-up menite să scoată la suprafață grația trăsăturilor naturale.

Fie că ești profesionist sau pasionat în domeniu, trebuie să cunoști neapărat cele mai noi trenduri în materie de machiaj de seară, iar aici intervenim noi, experții MAKEUP, care am adunat în articolul de mai jos un șir de tendințe actuale în realizarea machiajului festiv

 •  Ten strălucitor
  Un must-have pentru orice machiaj de seară este tenul perfect, care trebuie să fie bine hidratat și să aibă un aspect natural. Pentru acest lucru este necesar de aplicat o cremă hidratantă, apoi fond de ten combinat cu un strop de iluminator lichid. Amestecul dat se distribuie pe frunte, obraji și bărbie, și se întinde bine până la obținerea unui strat fin. Adițional, puțin iluminator poate fi adăugat individual pe pomeți, arcul sprâncenei sau podul nasului, pentru a crea un efect radiant! În realizarea unui asemenea machiaj este important să utilizezi un fond de ten profesional, precum cel de la brandul Tarte Cosmetics, a căror produse se diferențiază prin calitate, finisaj, formule naturale, dar și eficiență. Acestea pot fi achiziționate online, accesând site-ul magazinului online https://makeup.ro/brand/1311060/.
 •  Sprâncene naturale
  La fel de apreciate ca și în sezonul trecut, sprâncenele naturale își păstrează actualitatea și anul acesta, totul datorită aspectului bine îngrijit și a capacității de subliniere a trăsăturilor naturale.
  Stilizarea sprâncenelor începe prin pensarea firelor care ies din șablonul sprâncenei, iar mai apoi aplicarea unui strat de gel și pieptănarea firelor pe direcție verticală. Ulterior, cu ajutorul unui marker se trasează fire individuale pentru a completa golurile, după care, la necesitate, se aplică farduri pentru a corecta asimetriile.
 •  Eyeliner grafic
  Nelipsit din orice machiaj de seară, eyeliner-ul este un element central ce definitivează aspectul final. Foarte populare în 2024 sunt liniile grafice, săgețile duble sau cele de tip cat-eye, care au rolul de a ridica vizual privirea, oferind un efect de lifting instant. Detaliul important de care să ții cont la crearea liniilor de eyeliner este poziția ochilor. Privirea trebuie să fi ațintită înainte, iar liniile să fie desenate cu ochiul deschis. În acest fel poți vizualiza direcția săgeții și preveni efectul de pleoapă căzută.
 •  Soft smokey
  Soft Smokey înlocuiește clasicul smokey eye intens, adică în loc de nuanțele întunecate preum negru sau cafeniu se vrea utilizarea unor culori ușoare, difuze, precum gri, maro, piersic și alte tonuri calde. Această schimbare aduce echilibru întregului look, creând un aspect moale, plăcut și armonios, specific unui machiaj de seară pentru ochi căprui și nu numai.
 • Machiaj monocromatic
  Tendința unui look monocromatic presupune utilizarea unei singure nuanțe pentru ochi, buze și obraji. De obicei, pentru tehnici de acest fel se utilizează culori alese în funcție de tonul pielii, adică roz sau bej pentru pielea cu subton rece și arămiu sau piersic pentru pielea cu subton cald. De obicei, nuanțele subtile sunt perfecte pentru look-urile naturale, în timp ce culorile vibrante se asociază machiajului cu efect dramatic.
 •  Efect glossy
  Caracterizat prin aspectul lucios și finisajul natural, efectul glossy este o idee perfectă pentru un machiaj simplu de seară. Fie că vine vorba de buze strălucitoare, pleoape cu pigment sclipitor sau chiar ten aparent “umed”, acest efect adaugă un aer proaspăt și modern look-urilor festive, subliniind frumusețea trăsăturilor distinctive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Ce e de făcut în timpul caniculei

În această perioadă, în care se înregistrează temeperaturi extrem de ridicate, autoritățile roagă timișorenii să acționeze cu prudență, ținând cont de măsurile preventive recomandate...

Decernarea premiilor Festivalului – Concurs LADA CU ZESTRE, în Galeria POD a Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș

Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș desfășoară marți, 16 iulie 2024, la ora 11:00, în Galeria POD, ceremonia de decernare a premiilor...

Citește și :