22.1 C
Timișoara
luni 22 iulie 2024

Temperaturi greu de suportat astăzi și mâine în Timișoara și în Banat

Valul de căldură se menține în zona de vest a țării, unde temperaturile pot urca până la 39 de grade.

Astăzi, vremea va fi caniculară după-amiaza, cu disconfort termic accentuat. Indicele temperatură-umezeală va depăși pe arii extinse pragul critic de 80 de unități.

Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața și în cursul nopții. După-amiaza, mai ales la munte, vor fi unele înnorări și izolat condiții pentru averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab la moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 35 și 39 de grade, iar cele minime între 17 și 22 de grade, mai scăzute în depresiuni, până spre 15 grade și mai ridicate la deal, până la 25…26 de grade.

Mâine, vremea va fi caniculară după-amiaza, cu disconfort termic accentuat. Indicele temperatură-umezeală va depăși pe arii extinse pragul critic de 80 de unități.

Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața și în cursul nopții. Izolat, îndeosebi la munte vor fi condiții pentru averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab la moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 36 și 40 de grade, iar cele minime între 17 și 22 de grade, mai scăzute în depresiuni, până spre 14 grade și mai ridicate la deal, până la 27…28 de grade, informează Serviciul Regional de Prognoză din Timișoara.

Sursa: https://www.radiotimisoara.ro

Alte subiecte :

Sărbători culinare la Povergina

Asociația Biserici Înlemnite alături de Asociația My Banat și comunitatea locală din Povergina au organizat sâmbătă, 20 iulie, a doua ediție a Zilelor patrimoniului,...

Cum poți să joci craps la nivel profesionist?

Craps este un joc cu 2 zaruri, unde regulile sunt mai simple decât par la prima vedere. Sunt 4 pariuri bune, care au avantaj...

Citește și :