Temperaturi de vară în Banat. Astăzi, 25 de grade la Timişoara. Vezi cum va fi vremea în zilele următoare!

1457

Ne aşteaptă o zi cu temperaturi mari, apropiate de cele de vara. Va fi soare peste tot, iar în vest maximele vor ajunge chiar la 25 de grade Celsius, cele mai ridicate din ţară.

Cel mai frig va fi în Dobrogea, unde maximele nu vor trece de 16 grade Celsius. În sudul ţării şi regiunea intracarpatică mercurul din termometre va urca şi până la 22 – 23 de grade, iar în Moldova se va opri la maximum 20 de grade Celsius.

Joi, temperaturile scad un grad sau două în unele zone, însă va fi tot cald. Din nou, cel mai frig va fi în estul ţării, unde nu se vor depăşi 15 grade Celsius.

În sudul ţării soarele nu va fi deloc acoperit de nori (aşa cum se va întâmplă în restul ţării), însă maximele se vor opri la 19 – 20 de grade Celsius (la fel ca în Moldova).

Va fi cald şi în regiunea intracarpatică, unde maximele anunţate de meteorologi urcă până la 23 de grade Celsius. 22 – 23 de grade se vor înregistra şi la Timişoara.

Şi vineri va fi frumos, meteorologii anunţând o maximă a zilei de 24 de grade Celsius, care se va înregistra în vestul ţării. Temperaturile din toată ţara vor fi mai unitare, încălzindu-se şi în Dobrogea.

LĂSAȚI UN MESAJ