Teatrul pentru Copii şi Tineret Merlin ne prezintă pe MERLINA

203

Actorii Teatrului pentru Copii şi Tineret MERLIN se pregătesc intens să îi farmece din nou pe mici lor spectatori.

Duminică, 7 mai, de la ora 11.00, la sediul teatrului, de pe B-dul Regele Carol nr. 3, va avea loc premiera spectacolului MERLINA , o adaptare scenică a Alinei Hiristea după Rolf Thieme.
Regia artistică este semnată tot de Alina Hiristea, scenografia de Krisztina Nagy, iar muzica este compusă de Cari Tibor. Din distribuție fac parte: Octavia Petrișor, Cecilia Rodean, Mariana Ivașcu, Luana Uncruțiu, Radu Popescu, Cristina Dumitru, Miruna Radu.

merlina1

Merlina e o vrăji-zână extraordinară! A dormit 500 de ani și s-a trezit acum, pentru a se întâlni cu copiii! Ea amintește de frumusețea prieteniei, a aventurii și a jocului, îi va răsfața pe copii cu vrăji minunate, îi va vindeca de frica de întuneric și de cea de dentist și va călători cu ei în lumea viselor. Dar și copiii zilelor noastre îi vor deschide orizontul lumii actuale, așa că spectatorii vor putea savura din plin confruntările ei comice cu năstruşnicul curent electric, marele „vrăjitor” de azi, și vor putea să cânte împreună cu ea.

Spectacolul, care se adresează copiilor de la 3 la 12 ani, creează prin limbajul teatral o empatie specială și dovedeşte o preocupare reală pentru copiii cu părinți plecați la muncă în străinătate.

Piesa MERLINA mai poate fi văzută duminică, 28 mai, de la ora 11.00.

LĂSAȚI UN MESAJ