Teatrul de Vest îî provoacă pe reșițeni la creativitate

104

Teatrul de Vest din Reșița își caută siglă. Pentru asta, instituția de cultură de pe malul Bârzavei apelează la creativitatea reșițenilor și organizează un concurs de proiecte grafice.

Proiectele trebuie să prezinte într-o formă grafică simplă elemente sugestive ale Teatrului de Vest din Reşiţa, preluate din numele instituţiei. Particianții la acest concurs trebuie să țină cont de faptul că albastrul este culoarea dominantă a interiorului teatrului şi, deci, culoarea reprezentativă a teatrului reşiţean.

Toate proiectele trimise în format electronic vor fi analizate de către un juriu de specialitate, stabilit de câtre conducerea Teatrului de Vest Reşiţa.

Proiectul câștigător va fi anunțat în 22 ianuarie 2018, iar premierea va avea loc duminică, 28 ianuarie 2018, de la ora 19.00.

Și ca orice concurs care se respectă, organizatorii vor acorda un premiu în bani candidatului al cărui proiect va fi ales să reprezinte sigla teatrului reșițean. Premiul în valoare de 1.000 de lei va fi înmânat în seara premierii, în sala de spectacole a Teatrului de Vest Reşiţa (Palatul Cultural), înaintea spectacolului care va fi programat în duminica respectivă.

Sigla care va fi aleasă câştigătoare va reprezenta Teatrul de Vest Reşiţa pe pliante, afişe, comunicate, pe toate documentele oficiale emise de către instituţie, anunță managerul Florin Gabriel Ionescu.

LĂSAȚI UN MESAJ