Teatrul Clasic „Ioan Slavici” din Arad va transmite spectacole online în următoarea perioadă

199

Conducerea şi artiştii Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad au decis să transmită spectacolele online, în perioada în care instituţia nu mai poate primi public, din cauza restricţiilor impuse de măsurile privind limitarea răspândirii COVID-19.

Conducerea teatrului a anunţat, marţi, că spectacolele vor putea fi urmărite online de două ori pe săptămână. „Pentru că în aceste zile, orice cetăţean responsabil stă, pe cât posibil, acasă, ne-am gândit să fim alături de spectatorii noştri şi să le dăm în dar, săptămână de săptămână, câte două spectacole din repertoriul nostru, producţii pe care să le poată urmări pe pagina noastră de Facebook. Şi pentru ca bucuria lor să fie şi mai mare, le vom oferi spre vizionare acele montări îndrăgite care au ieşit de ceva vreme din repertoriul nostru curent şi pe care altfel nu le pot (re)vedea”, a declarat managerul instituţiei, Bogdan Costea.

Primul spectacol va putea fi vizionat online vineri, începând cu ora 19.00. Este vorba despre comedia „Flori, fete, filme sau băieţi”, de Mimi Brănescu, în regia Antonellei Cornici

LĂSAȚI UN MESAJ