Taxiuri gratuite special amenajate pentru persoanele cu dizabilităţi

31

Societatea de Transport Public Timişoara (STPT) şi Primăria municipiului vor inaugura, joi, serviciul gratuit de transport pentru persoane cu dizabilităţi locomotorii, asigurat de patru autoturisme special amenajate.

Serviciul va fi la dispoziţia utilizatorilor în drept în intervalul orar 08:00-20:00, de luni până duminică. Directorul STPT, Nicolae Bitea, a precizat că „cele patru autoturisme sunt special amenajate şi dotate, iar solicitarea se va face pe bază de înregistrare telefonică la numărul gratuit 0800.410.415 sau prin solicitare scrisă, care poate fi depusă la sediul STPT ori poate fi trimisă pe adresa de email a Societăţii”.

Serviciul se va desfăşura doar pe teritoriul municipiului Timişoara şi se prestează numai pentru persoane aflate în drept, înregistrate în baza de date de utilizatori posibili aflată în administrarea STPT. Persoanele cu dizabilităţi locomotorii beneficiare ale serviciului pot fi însoţite în deplasare de un însoţitor.

Prin telefon, la dispeceratul STPT se vor comunica datele de identificare ale beneficiarului, adresele de plecare şi de sosire, respectiv ora de plecare sau data şi ora, dacă transportul este solicitat pentru o dată viitoare. Dispecerul va apela beneficiarii pentru confirmarea viitoarei prestaţii.

LĂSAȚI UN MESAJ