Preţuri speciale la bilete de avion de… Ziua Unirii. Cât ajunge să coste o cursă dus-întors Timişoara – Bucureşti

64

În mod inedit, TAROM leagă o campanie de reduceri de preţuri la biletele de avion de… Ziua Unirii Principatelor Române. O cursă dus-întors între Timişoara şi Capitală ajunge astfel la un preţ care se apropie de cel al competitorilor low-cost.

„Pe 24 ianuarie 2016 sărbătorim 157 ani de la Unirea Principatelor Române, cu un tarif unic de 57 euro dus-întors, toate taxele incluse, pentru biletele achiziţionate pe rute între Bucureşti şi Cluj, Iaşi, Oradea, Satu Mare, Suceava şi Timişoara”, anunţă compania (foto https://www.facebook.com/tarom.ro).

TAROM precizează că oferta este valabilă în anumite condiţii: durata şederii la destinaţie va putea fi între una şi 14 zile, modificările sunt permise cu plata unor diferenţe tarifare şi taxe şi a unei penalizări de 20 euro de tranzacţie, restituirea nu este permisă.

De notat că perioada de vânzare a biletelor respective este între 22 şi 24 ianuarie 2016, iar locurile sunt limitate la acest tarif.

În acest moment, TAROM deţine o flotă alcătuită din 23 de aeronave şi operează peste 50 de destinaţii.

Ceea ce face TAROM nu este întâmplător – concurenţa a anunţat, în aceste zile, oferte extrem de tentante! Pentru a sărbători noua sa bază din Timișoara, Ryanair a scos la vânzare peste 100.000 de locuri în avioanele sale, la sume începând de la 19,99 euro, pentru călătorii în noiembrie și decembrie. De asemenea, Wizz Air va introduce, din luna iulie, o cursă Cluj Napoca – Bucureşti, cu un preţ al biletelor pornind de la 39 de lei.

Citeşte Timișoara, legătură aeriană directă cu încă şapte mari orașe din Europa! VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ