Târguri tematice și teatru de păpuși, în acest week-end, la Iulius Mall

78

Dacă vreţi să petreceţi un week-end la cumpărături, Iulius Mall Timişoara vă aşteaptă nu doar cu cea mai variată ofertă de branduri, ci şi cu evenimente: un târg de accesorii şi bijuterii fashion, unul de produse naturale şi teatru de păpuşi pentru cei mici.

De vineri până duminică inclusiv, la demisolul Iulius Mall are loc o nouă ediţie a Târgului de Accesorii şi Bijuterii Fashion. Pentru cei care apreciază obiectele lucrate manual, aproximativ 30 de expozanți propun bijuterii cu pietre semiprețioase, piele, accesorii pentru păr și multe altele.

Tot în acest week-end, expozanţii de la Târgul de Produse Naturale şi de Sănătate îi vor întâmpina pe clienţii Iulius Mall cu o gamă variată de produse, cu numeroase beneficii. Târgul are loc la parterul mall-ului, loc unde cei interesaţi vor găsi de la miere, ceaiuri, tincturi, creme şi parfumuri naturale, uleiuri volatile, brăţări din piele, lavandă, cristale, minerale, lumânări şi produse alimentare naturale.

Duminică, așa cum au fost obișnuiți, prichindeii primesc invitație în lumea poveștilor, în compania marionetelor. De la ora 12.00, în food court, copiii se vor distra urmărind piesa „Cenuşăreasa”.

LĂSAȚI UN MESAJ