Târguri de accesorii și produse naturale și teatru de păpuși, pe agenda de week-end de la Iulius Mall Timișoara

28

Așa cum și-a obișnuit clienții, Iulius Mall Timișoara a pregătit un nou week-end cu evenimente pe placul întregii familii. Produse naturale și accesorii fashion vor fi prezentate la târgurile tematice, iar prichindeii primesc invitație în fascinanta lume a poveștilor spuse de marionete.

De vineri până duminică inclusiv, în perioada 21 – 23 septembrie 2018, parterul Iulius Mall găzduiește o nouă ediție aTârgului de Produse Naturale și de Sănătate. Cei care sunt preocupați să-și completeze cămara cu bunătăți vor găsimiere și produse apicole, sucuri naturale, gemuri și siropuri, semințe, fructe uscate și multe alte preparate. Pe lângă propunerile alimentare care își păstrează proprietățile naturale, vor fi disponibile și remedii medicinale, cosmetice naturalși soluții pentru terapii alternative.

În aceeași perioadă, la demisolul Iulius Mall se reinstalează universul bijuteriilor și accesoriilor fashion. Pasionatele de modă vor găsi propuneri originale pentru a da un plus de personalitate ținutelor de sezon. Bijuterii realizate din pietre prețioase și semiprețioase, dar și din materiale neconvenționale, podoabe pentru păr și multe alte accesorii vor fi pregătite pentru a îmbogăți garderoba doamnelor și domnișoarelor.

Dacă este duminică, prichindeii își intră în rolul de spectatori. De la ora 12.00, în foodcourt, sunt invitați la o piesă de teatru de păpuși. Marionetele îi vor invita să descopere „Pădurea Fermecată”, o poveste captivantă din care vor învăța noi lucruri.

LĂSAȚI UN MESAJ