Târgul pentru mirese la Centrul Expozițional | FOTO-VIDEO

190

Unul din cele mai emoționante momente din viața unui tânăr cuplu este fără îndoială cel a petrecerii de nuntă. Acolo este cel mai potrivit pentru a etala frumosul, bunul gust, luxul dacă e cazul alături de toți cei apropiați.

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură împreună cu mai vechii lor colaboratori de la salonului specializat Rayna Decor au continuat tradiția și au deschis o nouă ediție a Targului pentru Mirese.

Este prima manifestare de acest fel a anului ce deschide de fapt calendarul expozitional al CCIAT pentru 2022. Se aplică vechea înțelepciune populară ce îndeamnă să ne facem din iarnă căruță. Așa și cu tinerii ce ar dori să petreacă o nuntă de pomină ar trebui de acum din sezonul rece să se gândească la toate amănuntele și toți pașii ce le vor avea de trecut la vară sau toamnă când îndeobște se fac nunțile.

„Organizăm acest eveniment cu speranțe foarte mari, pentru ca și anul trecut, atunci când s-a putut, noi am organizat câte ceva și acum dăm startul programului expozițional cu această minunată expoziție. Suntem încrezători că vom putea organiza și celelalte expoziții”, se arată optimistă, Florica Chirita, președintele executiv al CCIAT.

Intrarea la eveniment se face pe baza de certificat Covid. Prețul de intrare este de 10 lei/ bilet, masca de protecție este obligatorie.

În sala mare dar și în holurile Centrului Expozițional se pot admira, compara, negocia cam toate serviciile ce sunt necesare la o nuntă: mese frumos împodobite, aranjamente florale, servicii de filmare, fotografiere sau de printare a imaginilor. Cele peste 60 de firme au adus pentru public cele mai interesante piese și obiecte. Cele mai spectaculoase standuri sunt evident cele cu ținute de gală. Rochiile de mireasă domină în ofertă. De la cele mai simple până la somptuozitatea demnă de filme se poate alege orice. Nici domnii nu au fost uitați. Costume sobre sau flamboiante, pantofi extrem de decorați sau de o simplitate elegantă atrag atenția.

Cei aproape doi ani de restricții au redus oarecum activitatea legată de nunți. Dar anul acesta se întrevede un reviriment al acestei activități așa cum rezultă și din interviul de mai jos oferit de doamna Carmen Caragea de la Rayna Decor.

„Cum pandemia ne-a apropiat de natură și ne-am acomodat foarte bine în locuri liniștite în afara orașului. În targ este prezent un hambar pentru evenimente, situat în zona deluroasă de sat a județului Timiș. Acesta propune nunți mai atipice cu meniu după moda bufetului suedezșsi live cooking show în serile de vară, în jurul focului de tabără”, a explicat managerul Rayna Decor.

Orarul de vizitare a targului este urmatorul:
08.01, sambata 10.00 – 20.00
09.01, duminica 10.00 – 17.00

LĂSAȚI UN MESAJ