Târgul internaţional ”WIN EURASIA Metalworking”, aduce misiunea economică timișeană în Turcia

102

În perioada 9 – 12 februarie 2017, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o misiune economică în Turcia, cu ocazia celei de-a 22-a ediții a Târgului internațional dedicat industriei de prelucrare a metalelor şi tratamentelor de suprafaţă – WIN EURASIA Metalworking.

Cu o producţie în creştere, industria producătoare de maşini unelte a Turciei a ajuns la o valoare de 13,4 miliarde dolari SUA, 80% din această producţie fiind utilajele de prelucrare a metalului, care reprezintă principala zonă de focalizare a Târgului WIN EURASIA Metalworking.

Principalele sectoare prezentate în expoziție sunt:
– prelucrarea materiilor prime şi semifinite;
– prelucrare sârmă, tuburi şi ţevi;
– prelucrare foi metalice;
– formare, asamblare, separare, sudare;
– tratamente de suprafaţă;
– măsurarea şi controlul calităţii.

De asemenea, secţiunile speciale Safe@Work, Parts2Clean, Robotics, Automotive, Process Chain aşteaptă profesioniştii din domeniul roboticii şi automatizărilor.

Detalii despre expoziţie sunt disponibile pe: http://www.win-metalworking.com

Firmele românești beneficiază de o serie de facilități și gratuități oferite de organizatorul expoziției: 3 nopți cazare, transferuri interne, expunere materiale de promovare în standul comun rezervat delegaţiei CCIAT, participare la întâlniri B2B, vizite la firme. Participanții suportă doar cheltuielile de transport.

Termen de înscriere: 20 ianuarie 2017

Informaţii suplimentare şi înscrieri la tel.: 0372.185.285, e-mail: office@cciat.ro, dra Claudia Pop – referent specialitate CCIAT.

LĂSAȚI UN MESAJ