Târgul de vară – toamnă vine cu noutăţi şi preţuri de producător Foto-Video

334

Ne mai despart doar câteva zile până la deschiderea oficială a Salonului Industriei Uşoare, ce va avea loc în perioada 12-16 septembrie la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT, Bd. Eroilor de la Tisa, nr. 22, Timişoara, ediţia vară-toamnă a acestui an.

Vor fi prezenţi 60 de expozanţi din întreaga ţară, care vor oferi publicului larg la preţuri de producător o gamă variată de articole de îmbrăcăminte, încălţăminte , articole pentru copii, bijuterii , gablonţuri, accesorii, marochinărie, produse de lenjerie, cosmetice, produse naturiste.

De asemenea vor fi prezenţi comercianţi şi cu articole din blană şi piele, tricotaje hand-made, delicii turceşti, confecţii damă import Polonia. În spaţiul exterior al Centrului va fi organizat un târg de Produse Tradiţionale, cu dulciuri de casă, articole de artizanat, miere de albine şi produse apicole. Salonul îşi va deschide porţile miercuri la orele 10,00.

Programul de vizitare pentru public va fi zilnic de miercuri până sâmbătă, între orele 10,00-20,00, iar duminică de la 10,00 – 18,00. Intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ