Târg de antichități și promoții estivale, în week-end, la Iulius Mall

95

Sfârșitul de săptămână aduce noi opţiuni de petrecere a timpului liber pentru clienţii Iulius Mall Timişoara: târg de antichităţi şi promoții estivale de până la 70%.

 Pasionaţi de antichităţi? În acest week-end sunteţi aşteptaţi la Iulius Mall, acolo unde zeci de cunoscători în domeniu îşi vor etala preţioasele colecţii. Târgul de Antichităţi va avea loc la parterul mall-ului, de vineri până duminică inclusiv şi va fi locul ideal de unde cei interesaţi vor putea achiziţiona piese unicat sau rare, dar şi numeroase obiecte a căror frumuseţe a sporit odată cu trecerea timpului. Colecționari din întreaga regiune au pregătit: bijuterii, ceasuri de colecție, viniluri, aparate foto vechi, obiecte vintage, numismatică, filatelie, icoane, argintărie, piese de mic mobilier, tablouri, statuete, cărți şi multe altele.

Încă mai aveţi timp să profitaţi de promoţiile estivale de la Iulius Mall Timişoara. Indiferent dacă vrei să fii în ton cu moda sau să-ți pregătești bagajul pentru concediu, ai acum ocazia să descoperi promoții de până la 70%, în magazinele tale preferate. Oferte tentate sunt la magazinele de îmbrăcăminte, încălţăminte, bijuterii, accesorii, parfumerii, cosmetice şi multe altele. Catalogul complet al promoțiilor este disponibil pe pagina de Facebook și pe site-ul Iulius Mall Timișoara.

(P)

LĂSAȚI UN MESAJ