Târg de antichități, Bag Expo și teatru de păpuși, la luliu Mall, în weekend

139

Iulius Mall Timișoara le propune clienților o agendă bogată în evenimente pentru acest sfârșit de săptămână. Târgul Bag Expo, o întâlnire cu lumea misterioasă a antichităţilor şi teatru de păpuși pentru cei mici vor completa experiența plăcută de shopping.

Până sâmbătă inclusiv, doamnele şi domnişoarele vor găsi la demisolul Iulius Mall Timişoara numeroase variante de genţi şi poşete pentru ocazii, prezentate cu ocazia Târgului Bag Expo. Clientele vor putea alege dintre plicuri elegante, poşete, genţi casual sau sport şi clutch-uri, în culori, forme şi mărimi diverse. Oferta este generoasă şi la trollere, genţi de voiaj, serviete, diplomate, rucsacuri, borsete, genţi pentru laptop şi portofele.

Vineri, la parterul Iulius Mall începe o nouă ediţie a Târgului de Antichităţi. 40 de anticari din regiune vor împărtăşi cu vizitatorii pasiunea pentru cele mai frumoase şi interesante obiecte cu patina timpului. Cei care doresc să îşi îmbogăţească propriile colecţii sau caută un cadou aparte vor găsi o varietate de piese cu dichis: bijuterii vechi, numismatică, filatelie, icoane, tacâmuri din argint, ceasuri vechi, porţelanuri, argintărie, accesorii, decoraţiuni şi multe alte articole înnobilate de trecerea timpului. Târgul poate fi vizitat până duminică inclusiv.

Duminică, copiii sunt invitaţi în food court-ul Iulius Mall, să afle povestea „Cei Trei Purceluşi”, istorisită de marionete. Reprezentaţia de teatru de păpuşi va începe la ora 12.00.

(P)

LĂSAȚI UN MESAJ