Târg de accesorii fashion, ofertă bogată de antichități și reduceri substanțiale, în acest weekend, la Iulius Mall

111

Toți cei pasionați de modă, aflați în căutarea celor mai trendy piese care să le completeze ținuta estivală, sunt așteptați la Târgul de Accesorii și Bijuterii deschis de vineri până duminică, 8 – 10 iulie, la parterul Iulius Mall. Amatorii de shopping vor descoperi aici sute de articole, într-o varietate de modele, perfecte pentru a fi asortate ținutelor acestei veri. Coliere, cercei, brățări, inele, piese de marochinărie și alte obiecte în ton cu ultimele tendințe sunt disponibile într-o paletă complexă de nuanțe și stiluri,  pentru toate gusturile.

În aceeași perioadă, 35 de colecționari de obiecte înnobilate de trecerea anilor vin la Iulius Mall, la o nouă ediţie a Târgului de Antichități, amenajat la demisol. Vizitatorii vor putea admira și achiziționa: bijuterii, argintărie, ceasuri, numismatică, filatelie, porțelanuri, tablouri, statuete, mobilier și alte piese de colecție.

La Iulius Mall continuă perioada promoțiilor sezonului estival, cu prețuri reduse cu până la 80% și oferte speciale. Cumpărătorii fideli au ocazia să câștige premii tentante, în cadrul campaniei „Iulius Mall Summer Tour”. Sesiunile de shopping sunt răsplătite cu premii instant, iar prin tragere la sorți, zilnic, se acordă câte o bicicletă performantă. Marele premiu al campaniei constă într-un voucher de vacanță în valoare de 7.000 de lei, al cărui câștigător va fi desemnat duminică, 10 iulie, în urma extragerii finale.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ