Tânărul fugar care a bătut o patrulă de poliţişti, s-a predat

4539

Elvis C., tânărul în vârstă de 25 de ani, din Murgeni, care a bătut o patrulă de poliţişti şi apoi a fugit s-a predat, însoţit de avocat, la Poliția orașului Murgeni. El era căutat de 4 zile.

Tânărul a fost arestat preventiv 30 de zile, pentru ultraj și tulburarea liniștii și ordinii publice.

Pe 4 decembrie, un echipaj al poliției a încercat să oprească un autoturism înmatriculat în străinătate, iar șoferul nu s-a conformat semnalelor polițiștilor și și-a văzut în continuare de drum. A fost urmărit de agenți până aproape de locuința lui. În momentul când bărbatul a coborât din mașină, polițiștii au încercat să-l încătușeze, fără succes însă. Acesta a lovit de mai multe ori polițiștii cu pumnii și picioarele, apoi a fugit în casă. După câteva secunde, din locuință au ieșit mai mulți bărbați, puși pe scandal. Aceștia au început să țipe și să amenințe polițiștii, care la rândul lor au chemat ajutoare în sprijin. La fața locului au fost trimise trupele speciale, care au calmat imediat spiritele, însă șoferul recalcitrant nu a mai fost de găsit, informează vremeanoua.ro.
Sursa: observator.ro

1 COMENTARIU

  1. Politia romana, pregatire zero, nu sunt capabili sa incatuseze un suspect pentru ca iau bataie, halal pregatiere fizica, ce sa mai zi, autoaparare si altele! Rusine, ridicatati standardele de la adimiteri dati verificari periodice, e plina tara de polițiști umflati si obosiți care cu su t innstare sa alerge 50 dd metri, dar iau salarii grosolanr degeaba,, timpul trece leafa merge”rusine

LĂSAȚI UN MESAJ