Tânărul din Arad şi-a înjunghiat fosta iubită sub privirile fiicei. Cei doi au împreună doi copii

149

Ies la iveală detalii teribile în cazul atacului sângeros din satul Nădab, județul Arad. Se pare că tânărul şi-a înjunghiat fosta iubită sub privirile fiicei celor doi. Grozăvia s-a produs noaptea trecută și a fost transmisă live pe Facebook.

Iosif Modiglian Lasco, de 32 de ani, a făcut o criză de gelozie când a văzut pe Facebook imagini cu fosta lui iubită, Claudia Rancov, dansând cu un alt bărbat şi chefuind la o petrecere pe care tânăra de 24 de ani o organizase în casa părinților ei din satul Nădab. Cei doi, care au împreună doi copii – o fetiță de 5 ani şi un băiețel de 3 ani – se despărțiseră în urmă cu o lună.

Tatăl Claudiei a confirmat că, în momentul atacului, în cameră se afla şi fiica celor doi.

Imediat după atac, agresorul a fugit la el în sat, în Olari. Alertați prin 112, polițiștii au plecat pe urmele individului şi, în momentul în care l-au înconjurat, tânărul s-a înjunghiat în gât şi în stomac, cu acelaşi cuțit cu care a atacat-o pe mama copiilor lui şi pe fratele ei.

Bărbatul, care în trecut a făcut pușcărie pentru furt, a fost internat la Spitalul Județean de Urgență Arad, la Secția Anestezie şi Terapie Intensivă, sub pază. Tot la SJU Arad se află şi cele două victime ale acestuia.

Sursa: observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ