Tânărul care a incendiat o femeie în Timișoara, trimis în judecată pentru omor calificat

38

Tânărul de 22 de ani, care şi-a incendiat vecina într-un bloc din Timişoara, aruncând peste ea benzină şi apoi dându-i foc, a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, pentru omor calificat.

În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut că în luna iulie anul acesta, în faţa apartamentului său dintr-un imobil situat în Timişoara, inculpatul ar fi aruncat pe vecina sa mai bine de jumătate de litru de benzină şi i-ar fi dat foc cu o brichetă, după ce în prealabil a cumpărat carburantul dintr-o staţie PECO, premeditând fapta, arată un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş.

Prin acţiunea directă a flăcărilor, victima a suferit arsuri termice de gradul II şi III pe 98% din suprafaţa corpului, fiindu-i produse leziuni traumatice grave, care au condus la decesul acesteia, a doua zi.

Dosarul a fost trimis spre competentă soluţionare Tribunalului Timiş. Tânărul declarase la acel moment că vecina de 48 de ani avea probleme psihice, că făcea gălăgie în apartament, fiind deranjat în elaborarea lucrării de licenţă.

LĂSAȚI UN MESAJ