Tânărul care a condus mașina ce a plonjat într-un lac din vestul țării a fost arestat preventiv

174

Magistrații Judecătoriei Lipova au decis arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a tânărului de 18 ani aflat la volanul mașinii care a plonjat în 20 mai în Lacul Ghioroc. Tânărul ar fi ținut ascuns faptul că el a condus mașina și este acuzat acum de ucidere din culpă. Două fete și-au pierdut viața în urma accidentului.

Instanța a admis propunerea procurorilor Parchetului de pe Lângă Judecătoria Lipova de arestare preventivă pentru 30 de zile a tânărului de 18 ani care a fost implicat în tragedia de la Lacul Ghioroc, după ce anchetatorii au stabilit că, de fapt, mașina fusese condusă de unul dintre băieți, și nu de o fată, așa cum se credea inițial.

Șoferul va rămâne după gratii pentru următoarele 30 de zile. Anchetatorii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

În 20 mai, o maşină în care se aflau patru tineri a plonjat în lacul Ghioroc, din Arad. Doi băieţi au reuşit să se salveze, în timp ce alte două victime au fost scoase după 25 de minute din maşină, iar medicii au început manevrele de resuscitare.

După două ore, tinerele au fost declarate decedate. Fetele au fost găsite pe locurile din față ale mașinii, astfel că s-a crezut că autoturismul a fost condus de una dintre fete.

Citește mai multe pe libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ