Tânără ucisă şi abandonată în maşina iubitului. Era mama unei fetiţe de nici 2 ani

1467

Aseară, o tânără de 32 de ani a fost găsită fără suflare în maşina iubitului său, în municipiul Bacău. Cei doi s-ar fi certat şi, într-un final, el ar fi înjunghiat-o. Bărbatul a sunat apoi la 112, a anunţat grozăvia şi a ameninţat că-şi va pune capăt zilelor. Nu a fost găsit până la această oră.

Poliţiştii din Bacău sunt în alertă, după ce o femeie de 32 de ani a fost găsită moartă, seara trecută, în maşina iubitului său. Chiar el a dat alerta. A sunat la 112 şi a anunţat că şi-a ucis iubita, apoi a ameninţat că se aruncă în Canalul Bistriţa. Într-adevăr, când au ajuns la faţa locului, poliţiştii din Bacău au găsit o tânără decedată într-o maşină parcată pe o stradă din apropierea podului.

Trupul neînsufleţit al fetei era pe bancheta din spate, acoperit cu o geacă. Anchetatorii cred că individul a bătut-o, mai întâi, după care a înjunghiat-o.

Poliţiştii, jandarmii, pompierii şi scafandrii l-au căutat ore bune pe bărbat prin împrejurimi, însă fără rezultat. Nu a fost găsit până la această oră. Suspectul a fost identificat, iar anchetatorii speră să-l găsească cât mai curând.

Martorii spun că cei doi s-ar fi certat, apoi el a omorât-o. Se pare că tânăra de 32 de ani ar fi vrut să se despartă de bărbat. Tânăra de 32 de ani are o fetiţă de un an şi jumătate, dintr-o altă relaţie.

sursa – observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ