Tânără, strivită sub un Mercedes Vito în curtea părinţilor

300

Tânăra care a murit, seara trecută, în comuna Mociu din judeţul Cluj, strivită de o autoutilitară tip Mercedes Vito, în timp ce se afla în curtea părinţilor, era poliţistă în cadrul IPJ Alba.

Potrivit poliţiştilor clujeni, femeia s-ar fi urcat la volanul autoutilitarei Mercedes Vito, pornind motorul. A coborât din vehicul, pentru a curăța parbrizul, însă nu tras frâna de mână.

Aflată pe un teren în pantă, duba a luat-o la vale şi a prins-o pe poliţistă sub roţi.

Echipajele de intervenţie ajunse la faţa locului au scos-o pe femeie de sub maşină şi au reuşit să o resusciteze. Din păcate, în drumul spre spital a intrat din nou în stop cardio-respirator, iar medicii nu au mai putut să o salveze.

Filmul tragediei din Mociu

Într-o informare emisă în această dimineaţă, IPJ Cluj a relatat filmul tragediei.

„La data de 21 noiembrie a.c., în jurul orei 20.40, politiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, la un imobil din localitatea Mociu, o femeie a fost blocată sub roțile unei autoutilitare.

Forțele care au intervenit la fața locului au constatat, din nefericire, decesul acesteia.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, a reieșit faptul că o femeie, de 42 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, intenționând să părăsească curtea imobilului, s-ar fi urcat la volanul autoutilitarei, pornind motorul.

Ulterior, aceasta ar fi coborât din autovehicul, pentru a curăța parbrizul, însă, aflându-se pe un teren în pantă, autoutilitara ar fi început să se deplaseze, femeia fiind prinsă sub roțile acesteia.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările continuând pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, se arată în informarea IPJ Cluj.
Sursa: observatornews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ