Tânără din vestul țării, dată în urmărire națională! Dacă ați văzut-o, anunțați poliția!

1184

Polițiștii hunedoreni caută o tânără de 17 ani, care a plecat de acasă, în noaptea de luni spre marți. Persoanele care pot da informații despre adolescentă sunt rugate să apeleze numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

De două zile, tânăra este dată în urmărire națională, după ce mama ei nu a mai găsit-o în cameră. Seara, fată s-a pus în pat, iar dimineață, nici urmă de ea. Mama Gabrielei, Adriana Fabian, le-a declarat poliţiştilor că fiica sa a mai fost plecată voluntar de acasă în urmă cu o lună, fiind identificată în zona gării C.F.R. Timişoara.

Semnalmente fetei sunt: înălțime – 1,65 m, greutate – 45 kilograme, păr lung, de culoare șaten deschis, ochii căprui, ten deschis. La momentul plecării de la domiciliu, minora purta pantofi sport de culoare neagră şi pantaloni scurți din blue-jeans (culoare albastru închis). De asemenea, adolescenta avea asupra sa un rucsac portocaliu, în care a luat mai multe obiecte vestimentare personale.

„În urma sesizării, poliţiştii au efectuat activităţi pe raza municipiului Deva, în vederea depistării minorei, faţă de care a fost solicitată măsura urmăririi naţionale. Persoanele care deţin informaţii utile anchetei, sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

sursă: glasul-hd

LĂSAȚI UN MESAJ