Tânără de 16 ani la spital în urma unui accident rutier!

334

O tânără în vârstă de 16 ani din municipiul Beiuş a ajuns la spital, marţi seară, după ce şoferul BMW-ului în care se afla a pierdut controlul direcţiei pe DN76, în localitatea Rieni, iar autoturismul a derapat, a acroşat un pod de acces de unde a fost proiectat în gardul unei case.

Accidentul s-a produs marţi seară, şi a fost anunţat prin 112 la ora 21.33, iar şoferul este un tânăr în vârstă de 20 ani din municipiul Beiuş.

Potrivit unui comunicat transmis, miercuri, de Biroul de presă al Poliţiei Bihor, în urma cercetărilor efectuate la faţa locului, poliţiştii rutieri au stabilit că tânărul conducea autoturismul spre Ştei şi a pierdut controlul maşinii din cauza vitezei.

„Într-o curbă periculoasă înspre stânga, acesta nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției, autoturismul a derapat, a acroșat un pod de acces de pe partea dreaptă a direcției sale de deplasare și a fost proiectat în gardul unui imobil”, se arată în comunicat.

În urma accidentului rutier, tânăra în vârstă de 16 ani a fost transportată iniţial la Spitalul municipal Beiuş de unde, apoi, a fost transferată la Oradea.

„Pacienta a ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul Clinic Judeţean Oradea pentru investigaţii. Avea traumatism cranio-cerebral uşor şi escoriaţii provocate de airbag-ul maşinii”, a declarat purtătorul de cuvânt al SMURD-UPU Bihor, dr. Alexandru Mateoc.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

sursa: ebihoreanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ