Tânăra care s-ar fi aruncat de la 10 metri, de pe pasarela din Simeria, transferată la Timișoara

188

Adolescenta în vârstă de 17 ani, din Simeria, care luni seara s-ar fi aruncat de pe pasarela gării orașului a fost transferată la o clinică de neurochirurgie din Timișoara, au confirmat reprezentanții Spitalului județean din Deva, unde eleva a fost adusă de echipajele medicale. În urma căderii de la o înălțime de circa 10 metri, eleva ar fi suferit o fractură de coloană, cu paraplegie, iar medicii au decis trimiterea ei la Timișoara, pentru a fi supusă unor intervenții medicale mai complexe.

„Adolescenta a căzut de pe pasarelă pe calea ferată. Era conştientă, cooperantă, dar cu o leziune de coloană vertebrală şi nu îşi putea mişca membrele inferioare. A intervenit echipajul SMURD de prim-ajutor şi echipajul cu medic de ambulanţă din Deva”, declara, luni seara medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara.

Înainte de a se prăbuși în gol, minora a fost văzută de trecători plimbându-se timp de mai multe minute pe pasarelă. A căzut pe zăpadă, între liniile ferate, stratul de zăpadă atenuându-i prăbușirea. La preluarea ei de către echipajul de Ambulanţă, aceasta nu îşi mai putea simţi membrele.

Nu se cunosc împrejurările și motivele care au determinat-o să recurgă la acest gest. „Poliţiştii de la Transporturi Feroviare fac cercetări cu privire la cauzele care au determinat-o pe tânără să recurgă la tentativă de suicid”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

sursa – zhd.ro

LĂSAȚI UN MESAJ