Tânăr rătăcit pe muntele Semenic

277

Căutări pe munte! Vineri seara, la ora 22.29, prin sistemul 112, s-a sezitat faptul că un tânăr în vârstă de 26 ani, s-a rătăcit în zona Botul Calului, din masivul Semenic.

În urma celor sesizate, polițiști și voluntari din localitatea Borlovenii Vechi au început căutările, dar din păcate Gabriel nu a fost găsit, zona este foarte greu accesibilă pe timpul nopții.

La primele ore ale dimineții jandarmii montani, alături de salvamontiştii cărășeni au plecat dinspre Platoul Semenic spre zona unde a fost văzut ultima dată tânărul, care, în data de 03 mai a plecat împreună cu încă 5 consăteni la cules de bureți în pădurea din munții Semenic.

Acesta, din păcate, s-a despărțit de prietenii săi și s-a rătăcit. În acest moment, echipe formate din jandarmi, salvamontisti, polițiști și voluntari sunt în căutarea tânărului.

Update: Tânărul a fost găsit

În urmă cu puțin timp, jandarmii montani au anunțat că bărbatul căutat pe munte a fost găsit și este bine.

„La ora 12.40, s-a raportat faptul că tânărul de 26 de ani a fost găsit în zona Coșava, la 25 km de localitatea Borlovenii Vechi, de doi agenți de poliție din cadrul Secției Rurale nr. 6 Bozovici. Starea de sănătate fiind foarte bună, nu a primit îngrijiri medicale”, au transmis jandarmii din Caraș-Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ