Tânăr motociclist, în comă, după un accident pe o șosea din vestul țării. Se îndrepta spre o paradă moto

596

Un tânăr motociclist din judeţul  Arad aflat, sâmbătă, la prânz, pe drumul spre Oradea pentru a participa la parada de deschidere a sezonului moto, a ajuns în comă la spital după ce braţul unui utilaj agricol s-a deschis în mers.

Accidentul s-a produs pe DN 79, lângă Gepiu, la ora 12.55. Potrivit unui comunicat transmis, luni, de Bihorul de Presă al Poliţiei Bihor, utilajul, un tractor care tracta un erbicidator, era condus de un bihorean de 48 ani din Nojorid care circula pe direcţia Oradea-Arad. „Din cauză că braţul erbicidatorului nu a fost asigurat corespunzător, acesta s-a deschis şi a accidentat un bărbat de 34 de ani, din localitatea Chişineu Criş, judeţul Arad, care se deplasa din sens opus, pe motocicletă”, se arată în informarea Poliţiei Bihor.

Bara metalică l-a lovit în plin pe motociclist, Oliver Krijan, un tânăr arădean de doar 34 ani, care a căzut de pe motocicletă, ajungând în şanţul de la marginea drumului. Un orădean care circula cu maşina spre Oradea, în spatele lui, a fost cel care a sunat la 112  şi, imediat după aceea, împreună cu un alt motociclist arădean au încercat să-i acorde primul ajutor.

„Am pornit împreună la paradă. Pe drum, lângă Salonta, ne-a depăşit un grup de motociclişti din Ungaria şi un Passat. Lângă Gepiu, am văzut tractorul care venea din faţă. A trecut grupul din Ungaria, Passat-ul, iar apoi dintr-o dată s-a deschis braţul. Eu circulam în spatele lui Oliver. Am apucat să mă aplec să trec pe sub tija aceea. Oliver a încercat şi el să se aplece, dar n-a mai apucat”, a povestit Bihoreanului, Cristian Rusu, prietenul victimei.

Continuarea pe ebihoreanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ