Tânăr din Timiș, mort într-un accident cumplit. N-a avut nicio șansă!

8308

Un bărbat de 33 de ani din Lugoj a murit, joi dimineață, într-un cumplit accident rutier în apropierea localității Orșova, pe DN6.

Conform primelor informații, lugojeanul și-a pierdut viața după ce a intrat într-o depășire neregulamentară, trecând cu autoturismul peste linia dublă continuă, a acroșat un tir, după care, a fost lovit în plin de un alt tir care circula regulamentar. Martorii susțin că lugojeanul nu a avut nicio șansă și și-a pierdut viața pe loc.

Bărbatul circula din direcția Craiova, spre Lugoj. Circulația rutieră în zonă a fost blocată mai bine de o oră.

Surse judiciare au declarat pentru Lugojinfo.ro că bărbatul se numește Sofei Lavinius Iulian.

Proaspăta soție a tânărului decedat, viitoare mamă, a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj cutremurător după aflarea veștii teribile:

Aveam tot ce îmi puteam dori de la viața, un bărbat care ma iubea și ma făcea fericita in fiecare secunda.. Fericirea a fost deplina, când am aflat ca o sa avem copilul ce ni-l doream! De ce s-a întâmplat așa? De ce Dumnezeu nu ne-a lăsat sa fim toată viața fericiti alături de fetita noastra? Ultimele cuvinte au fost “ dormi iubita, mai 4 ore maxim și ajung acasă..te iubesc”. Dragul meu, o sa te iubesc toată viața, da-mi putere pentru fetita noastra! Te rog….

sursa – lugojinfo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ