Tânăr bolnav cărat pe brațe, pentru că ambulanța nu a putut intra pe stradă din cauza noroiului VIDEO

88

Scene uluitoare au fost filmate într-un cartier din Brăila. Șoferul unei ambulanțe și tatăl unui pacient de 20 de ani au fost nevoiți să-l transporte pe tânărul aflat în stare gravă pe brațe. Motivul: ambulanța nu a putut pătrunde pe strada impracticabilă din cauza noroiului și a lucrărilor de asfaltare.

Incidentul a fost filmat, iar clipul a stârnit controverse după ce au fost publicate pe rețelele de socializare. În imagini se vede cum doi medici de la Ambulanța Brăila merg pe trotuar pentru că strada Bujorului din cartierul Vidin a fost decopertată, fiind plină cu noroi. Din acest motiv, ambulanța nu a putut ajunge pentru a prelua un pacient de 20 de ani, aflat în stare gravă, relatează Info Brăila.

Șoferul autosanitarei a fost nevoit să lase vehiculul la mai bine de jumătate de kilometri de casa tânărului care avea nevoie urgentă de ajutorul medicilor. În consecință, tatăl bolnavului și ambulanțierul l-au purtat pe brațe sute de metri pe tânăr până la ambulanța care l-a transportat la spital pentru investigații.

Primăria Brăila pe str Bujorului este nevoie de o salvare….. Priviți cum se circulă pe strada…

Publicată de Mihaela Eliza Grigore pe Sâmbătă, 8 iunie 2019

LĂSAȚI UN MESAJ