Tânăr arestat după ce a încercat să tâlhărească un șofer, în momentul în care acesta ieșea din mașină

32

Un bărbat de 36 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Timişoara pentru tentativă la tâlhărie calificată, după ce, în noaptea de marţi spre miercuri, acesta l-a bătut pe proprietarul unei maşini, care l-a surprins când tocmai pătrunsese în autoturism pentru a fura bunuri.

Biroul de presă al Poliţiei Timiş a anunţat, joi, că poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Timişoara efectuează cercetări, după ce bărbatul ar fi pătruns într-un autoturism parcat pe o stradă din nordul municipiului, cu scopul de a sustrage bunuri.

‘Acesta a fost surprins în flagrant delict de către un bărbat de 30 de ani (proprietarul maşinii n.red.) moment în care, în încercarea de a scăpa, agresorul l-ar fi lovit pe celălalt bărbat cu un obiect contondent de mai multe ori în zona capului şi a membrelor inferioare, după care a fugit de la locul faptei’, a transmis Biroul de presă al Poliţiei Timiş.

Victima a reuşit să sune la numărul de urgenţă 112, iar în urma investigaţiilor efectuate, la scurt timp, poliţiştii au reuşit identificarea şi depistarea bănuitului, pe o stradă apropiată, apoi a fost condus la sediul Poliţiei pentru audieri. Ulterior, suspectul a fost a reţinut pentru 24 de ore, pentru tentativă la tâlhărie calificată.

LĂSAȚI UN MESAJ