Tânăr arestat, după ce a fugărit o femeie, încercând să o violeze

388

Un tânăr în vârstă de 25 ani din comuna Pietroasa a fost arestat preventiv, joi, pentru o perioadă de 30 de zile, după ce, cu câteva zile mai devreme, a încercat să violeze o femeie din comuna Dobreşti.

Potrivit unui comunicat transmis, vineri, de Biroul de presă al Poliţiei Bihor, agresiunea s-a produs luni seară, în satul Crânceşti din comuna Dobreşti. „Polițiștii Secției 2 de Poliţie Rurală Beiuș îl bănuiesc pe bărbat că, în seara de 20 august, în jurul orei 20.45, prin folosirea forței, ar fi încercat, fără să reușească, să întrețină relații sexuale cu o femeie de 43 ani în timp ce aceasta se afla pe un teren agricol ”, se arată în informare.

Victima a reuşit să scape, însă a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Agresorul, Dorin Boloca, a fost identificat şi reţinut două zile mai târziu, de polițiștii Secției 2 de Poliţie Rurală Beiuș. Joi, acesta a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Beiuș, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Beiuș cu propunere de arestare preventivă, pentru tentativă de viol, solicitare care a fost admisă.

BIHOREANUL a aflat că Boloca are antecedente penale. El a fost arestat preventiv în noiembrie 2016 şi condamnat definitiv în mai anul trecut la 2 ani de detenţie, sub acuzaţia de tâlhărie. Bărbatul nu a mai stat, însă, mult în spatele gratiilor, fiind eliberat condiţionat în noiembrie anul trecut.

Sursă: ebihoreanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ