Tâlharii de la Beregsău Mare, prinși cu focuri de armă, arestați. Doi sunt recidiviști

229

Tot mai mulți recidiviști sunt arestați din nou de polițiștii timișeni, întrucât continuă să comită infracțiuni. Este și cazul a doi bărbați din cei 4 care au spart, în noaptea de marți spre miercuri, un supermarket în Beregsău Mare. Trei au fost prinși și arestați pentru 30 de zile.

Din documentarea procurorilor aflăm că: ”în noaptea de 08/09.01.2019, în jurul orelor 03:30, inculpații A.A., C.L., L.D.F. și Ș.V.I. s-au deplasat cu autoturismul marca Opel Signum, având aplicată în partea din spate o plăcuță cu nr. de înmatriculare TM 25 ART, în localitatea Beregsău Mare, jud. Timiș, oprind autoturismul în parcarea magazinului S.C. Profi Rom Food S.R.L., de pe str. Principală , nr. 127.

În continuare, inculpații A.A., L.D.F. și Ș.V.I. au coborât din autoturism și prin smulgere au dislocat sistemul de alarmă al magazinului, cutia de la alarmă introducând-o într-un recipient cu apă. Apoi, cu ajutorul unui levier au forțat sistemul de închidere al ușii de acces în magazin, au pătruns în interior, iar din biroul șefului de magazin, după ce au forțat mai multe uși ale dulapurilor, au sustras mai multe pachete de țigări, sticle cu băuturi alcoolice de diferite mărci, pe care le-au introdus în plase de rafie și transportat la autoturismul parcat în fața magazinului, în care aștepta suspectul C.L.

De asemenea, înainte de a părăsi magazinul au sustras și DVR-ul pe care se stocau imaginile video de la obiectiv. Cu bunurile sustrase asupra lor s-au urcat în autoturismul respectiv și au plecat în viteză către ieșirea din Beregsău Mare, în direcția Beregsău Mic, autoturismul fiind condus de inculpatul C.L. La ieșire din localitate s-au intersectat cu un echipaj de poliție, însă nu au oprit la semnalul poliției efectuat din autospecială, motiv pentru care polițiști au trecut la urmărirea acestora, totodată anunțând incidentul prin stație.

În localitatea Utvin, jud. Timiș, pe DJ 591, inculpații au trecut cu autoturismul, prin barajul poliției și au început să arunce din mașină, în mers, țigările pe care le furaseră. Polițiștii au efectuat uz de armă, trăgând mai multe focuri cu pistoalele din dotare pentru oprirea acestora, însă autoturismul tot nu a oprit, fiind însă scăpat de sub control și a derapat într-un șanț de pe marginea drumului. Cei patru au sărit din autoturism și au fugit pe câmp în direcții diferite, iar la scurt timp inculpatul A.A. a fost imobilizat la o distanță foarte mică față de autoturismul abandonat în șanț. Numiții C.L. și L.D.F. au fost reținuți de către un echipaj al Jandarmeriei, care i-a urmărit, orientându-se după urmele lăsate pe zăpadă de aceștia.

Cu ocazia examinării autoturismului, au fost găsite în interiorul acestuia, o parte din țigările sustrase, sticle cu băuturi alcoolice, DVR-ul sustras din magazin, scule folosite la forțare, telefoane mobile și stații de emisie-recepție”.

Polițiștii încă îl caută pe cel de-al patrulea tâlhar.

Hoti din magazine, opriți cu focuri de armă, în Timiș. UPDATE: Momentul spargerii, filmat – VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ