Suzana Fântânariu, recunoaştere internaţională, la Bienala de artă Di carta/Papermade din Vicenza

137

Artista Suzana Fântânariu a primit, recent, „Medalia de aur” a Bienalei de artă Di carta/Papermade dar și distincția de „membru permanent al Clubului UNESCO”, odată cu startul celei de-a cincea ediţii a evenimentului care a avut loc la Museo Civico-Palazzo Fogazzaro, Schio, Vicenza.

„Sunt emoționată pentru onorurile oferite de organizatorii serviciului cultural „comune di Schio”/Vicenza din frumoasa Italie. Vă mulțumesc! Este o imensă apreciere internațională și sunt recunoscătoare pentru decizia dumneavoastră ca prin lucrările mele să reprezint România la bienala ‘Di carta/Papermade 5th International paper made artworks’.

De asemenea, îi mulțumesc graficianului Ovidiu Petca care m-a propus printre cei treisprezece artiști români selectați, cu toții talentați și implicați în acest important eveniment. Regret profund că nu am fost prezentă la vernisaj, la decernarea ‘Medaliei de aur’ și ‘Pinul Club pentru UNESCO cu cetățenie de onoare’ din regretabile motive pandemice. Este, poate, un sacrificiu făcut în favoarea strălucitului succes obținut prin această înaltă distincție care unește artiștii italieni cu cei români în pace și speranță”, a declarat Suzana Fântânariu.

LĂSAȚI UN MESAJ