13.6 C
Timișoara
marți 3 octombrie 2023

Sute de timișoreni în Piața Victoriei la protestul Cod roșu de OUG Foto-Video

Are loc un protest de amploare în Piață Victoriei din Timișoara. Sute de persoane au venit în Piață Victoriei la chemarea event-ului creat pe Facebook, Stop!Cod roșu de OUG.

Oamenii au ieșit în strada pentru a apăra democrația. De asemenea, ei cer demisia lui Liviu Drgnea, președintele Camerei Deputaților. Oamenii scandează „Hoții! Hoții!”.

Cei care iau cuvântul vorbesc despre starea proasta a economiei și despre planurile puterii de a scăpa de condamnări. Sunt proteste și în alte orașe ale tarii. La București, în fata Guvernului, sunt 2.000 de oameni.

Update 1

Protestul a crescut: sunt peste 1.500 de timișoreni Numărul peotestatarikor a crescut semnifcativ. Sunt peste 1.500 de timișoreni la mitingul împotriva corupției. Oamenii au pornit în mas spre Piața Țarculului, piateta din fata Palatului Justiției. Protestatarii îi cheamă alături de ei și pe.ce care se relaxează la terase.

Update 2

La protest participa peste 2.000 de persoane. Acestea au mărșăluit prin centrul vechi, iar în fata Palatului Dicasterial au aprins lanternele telefoanelor mobile.

 

Alte subiecte :

Citește și :