Sute de poliţişti şi jandarmi vor fi pe teren de Revelion. Piaţa Victoriei din Timişoara, păzită cu stricteţe

156
Sute de poliţişti şi zeci de jandarmi vor fi peste tot în judeţul Timiş în noaptea dintre ani. Cel mai păzit loc va fi Piaţa Victoriei din Timişoara, acolo unde sunt aşteptaţi zeci de oameni să participe la concertele de Anul Nou şi să admire jocurile de artificii.
Peste 800 de poliţişti, cu aproape 400 de autospeciale, vor fi la datorie pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta siguranța cetăţenilor.
“Din totalul poliţiştilor angrenaţi suplimentar, 584 sunt poliţişti de ordine publică, 162 sunt de la rutieră, iar restul sunt de la celelalte structuri, respectiv poliţia transporturi, investigaţii criminale, investigarea criminalității economice, luptători de intervenţie rapidă şi poliţişti de la arme, explozivi şi substanţe periculoase. Poliţiştii de la transporturi vor patrula zilnic în stațiile și triajele de cale ferată, în trenurile de călători și în aerogară”, transmite IPJ Timiş.
De asemenea, polițiștii vor monitoriza traficul rutier, pe drumurile naționale și județene, pentru fluidizarea circulaţiei şi prevenirea evenimentelor rutiere.
În noaptea noului an, aproximativ 60 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş, vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică la Revelionul în aer liber din Piaţa Victoriei, municipiul Timişoara şi la spectacolele de artificii din alte 5 oraşe de pe raza judeţului Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ