Sute de firme din județ implicate în acțiunile din aceste zile ale mediului de afaceri timișean! – VIDEO

668

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș contabilizează nu mai puțin de 300 de firme care participă la cele 3 acțiuni organizate la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT, până la sfârșitul săptămânii.

Programul săptămânii începe mâine, de la ora 11,30, cu seminarul-dezbatere cu tema: ”Prevederi legale în domeniul securității la incendii și protecției civile. Autorizarea societăților comerciale” poraganizat de CCIAT în colaborare cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență „BANAT” al Județului Timiș și Primăria Municipiului Timișoara. CCIAT conf 4În cadrul seminarului, agenții economici vor avea ocazia de a discuta cu reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență „BANAT” și ai Primăriei Timișoara, într-o sesiune interactivă de întrebări și răspunsuri, care aduc în atenție aceste reglementări, precum și mecanismele și procedurilor legale de rezolvare.
Pe de altă parte, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş organizează în perioada 24-28 februarie 2016, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT cea de-a 27-a ediţie a Salonului Industriei Ușoare, cu o desfășurare neîntreruptă din 1995. Cei peste 60 de expozanți din țară și străinătate (Ungaria) vor oferi publicului larg o manifestare care conturează noile tendințe în modă, prin cele mai frumoase colecții de sezon. Vor putea fi achiziționate, la prețuri accesibile de producător, o gamă variată de articole:
o Îmbrăcăminte pentru femei, bărbați și copii;
o Pielărie, blănărie, tricotaje;
o Încălţăminte, marochinărie, accesorii;
o Articole de lenjerie intimă;
o Lenjerii de pat;
o Produse cosmetice, produse naturiste, parfumuri;
o Bijuterii, gablonţuri;
o Flori și aranjamente florale.
CCIAT conf 6Pentru a răspunde dorinţei de divertisment a publicului, în spaţiul exterior al CRAFT, se va organiza un târg cu produse tradiţionale: dulciuri de casă, colac secuiesc, articole de artizanat, miere de albine etc. La deschiderea Salonului, Sărbătoarea Dragobetelui va fi marcată printr-o prezentare de modă a creaţiilor vestimentare ale firmelor expozante și un tango… cu „parfum de femeie”.
În fine, tot miercuri, 24 februarie, Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiș în colaborare cu Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiș, sub egida Instituţiei Prefectului Judeţul Timiș, organizează, cu începere de la ora 12,00, în Sala Europa a Centrului Regional de Afaceri al CCIA, seminarul-dezbatere cu tema: Legislaţia muncii și sănătatea și securitatea în muncă în 2016. CCIAT conf 5Seminarul face parte din seria acțiunilor de informare pe care CCIAT le organizează anual în parteneriat cu Instituția Prefectului Județul Timiș și serviciile deconcentrate din teritoriu. În cadrul acestui seminar interactiv, se vor prezenta şi interpreta noutăţile legislative şi normele metodologice de aplicare a reglementărilor în domeniul legislaţiei muncii, aspecte care ţin de evaluarea personalului, dar şi aspecte legate de sănătatea si securitatea în muncă (Legea 53/2003 republicată, Legea 52/2011 actualizată, Legea 62/2011 actualizată, HG 500/2011, Legea 319/2006, HG 1425/2006), alte teme de interes.

LĂSAȚI UN MESAJ