Sute de amenzi şi intervenţii ale poliţiştilor timişeni în mini vacanţa de 1 Decembrie

97

Zilele de sărbătoare pentru unii înseamnă distracţie pesre măsură, iar pentru alţii muncă multă. Pentru poliţiştii timişeni mini vacanţa de 1 Decembrie a fost de foc pentru că a fost nevoie de ei în sute de situaţii.

Peste 850 de poliţişti au acţionat suplimentar pe raza județului Timiș, în locurile unde au avut loc manifestări publice, în zonele cu aflux mare de public, precum şi pe principalele drumuri naţionale şi județene, pentru evitarea evenimentelor nedorite, fluidizarea traficului şi pentru diminuarea riscului rutier.

„În perioada 30 noiembrie – 03 decembrie 2017, poliţiştii au intervenit la 204 evenimente, dintre care 176 sesizate prin Apelul Unic de Urgență 112 și au prins în flagrant delict 24 de persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni. Pentru 11 persoane au fost luate măsuri preventive.

În ultimele 4 zile au fost descoperite 105 de infracţiuni, dintre care 44 contra patrimoniului, 19 la regimul siguranței rutiere, 12 contra persoanei și 30 de altă natură”, transmit poliţiştii timişeni.

Nici şoferii nu au scăpat de vigilenţa poliţiştilor. Peste 500 de amenzi au primit conducătorii auto care nu au respectat regulile de circulaţie. Valoarea totală a sancțiunilor aplicate este de peste 154.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ