Suspect de lansarea online de ameninţări cu moartea, identificat de poliţişti

84

Ofiţeri ai Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Timişoara au identificat un tânăr, suspect de faptul că ar fi ameninţat online cu moartea o persoană din municipiu, a cărei locuinţă a fost incendiată la sfârşitul lunii iulie, urmând a se dispune, miercuri seara, reţinerea acestuia pentru 24 de ore.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Alexandra Petrovici, a declarat presei că la data de 28 iulie, Poliţia Municipiului Timişoara a fost sesizată despre faptul că la un imobil de pe strada Glad din oraş a izbucnit un incendiu.

„Din primele verificări s-a stabilit că proprietar al imobilului în cauză este un cetăţean român care locuieşte efectiv în Germania. Continuând verificările în cauză, poliţiştii din cadrul BIC Timişoara au stabilit că proprietarul imobilului este în stare conflictuală cu o altă familie din zona Pieţei Bălcescu, acesta fiind ameninţat cu moartea, prin intermediul unor reţele de socializare, de unul dintre membrii acestei familii”, a afirmat Alexandra Petrovici.

Potrivit acesteia, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Timişoara au stabilit că unul dintre membri este un tânăr de 25 de ani bănuit de comiterea faptei de ameninţare, fapt pentru care „urmează a se dispune reţinerea acestuia pentru 24 de ore”.

LĂSAȚI UN MESAJ