Surprize pentru elevii de la Școala Gimnazială Numărul 12, în prima zi de școală! VIDEO

1232

Elevii din ciclul primar și preșcolar au fost așteptați cu diverse surprize, puse la dispoziția lor de către cadrele didactice. Așa cum au promis cu aproximativ o săptămână în urmă, educatoarele și învățătoarele au pregătit diferite activități pentru cei mici.

Elevii din ciclul primar, dar și preșcolarii au reușit încă din prima zi să se acomodeze cu noii dascăli. Prin jocurile de cunoaștere și inetracțiune, elevii și-au pus dorințe pentru noul an școlar. Directoarea adjunctă, Monica Ban, a întâmpinat elevii clasei a doua cu bilețele, pentru dorințele micuților. Astfel, în afară de lecțiile predate și programa școlară, se va ține cont și de activitățile extrașcolare, dorite de elevi.

Curiozitățile elevilor au atins diferite domenii, precum: animalele de companie, aviația, geografia, istoria, arta culinară, chiar și chimia.

Conducerea Inspectoratului Județean Timiș a încurajat elevii școlii gimnaziale nr. 12 să se bucure și să profite de această perioadă.

În urma renovării fațadei și a sălilior de clasă, cu suma alocată de primărie de 100.000 lei, școala a fost pregătită la timp, pentru noul an școlar. Cărțile nu au lipsit de pe bănci și nici panourile sau florile confecționate manual de către educatoare. Școala este pregătită pentru noul an școlar, cu un număr de 19 clase. Dintre acestea, 10 clase sunt pentru ciclul gimnazial și 9 pentru învățământul primar. Profesorii responsabili pentru aceste clase au încadrări didactice cu gradele 1 și 2.

LĂSAȚI UN MESAJ