Surpriză la Music Travel Festival, la Herneacova

802

Pentru cei care s-au hotărât să își petreacă weekendul 17-19 iunie în natură, cu muzică, vedete internaționale de top, distracție și mâncăruri rafinate, organizatorii Music Travel Festival vin cu o nouă supriză: transport GRATUIT Timișoara – Herneacova și retur. Transportul, asigurat cu sprijinul RAVITEX, se va face cu ajutorul a patru autocare și două microbuze care vor circula din Timișoara (de la Punctele Cardinale) până în locația Music Travel Festival. Cursele se vor desfășura în toate cele trei zile ale festivalului după următorul program:

transport-herneacova

Pentru cei care doresc să parcurgă această distanță cu taxiul, cei care apelează la Fan Taxi (parteneri Music Travel Festival) vor avea parte de un preț preferențial de doar 65 de lei, de la ieșirea din Timișoara până la Herneacova.

Vă reamintim că Music Travel Festival va avea loc în weekendul 17-19 iunie, la Herneacova. Pe scenele de acolo vor evolua artiști cunoscuți și inspirați atât din țară cât și din străinătate. Festivalul tentează anul acesta cu nume de neratat. Lista celor peste 100 de artiști prezenți la Music Travel Festival, cuprinde vedete internationale de top: Akua Naru, Yoav, Bebe, dar și cele mai în vogă nume din muzica românească contemporană: Ada Milea, Șuie Paparude, Grimus, Teo Milea, Golan, Robin and the Backstabbers, Alternosfera, Alexandra Ușurelu, Moonlight Breakfast, Emeric Imre, Mircea Vintilă, Les Elephants Bizarres etc.

Prețul unui abonament care permite intrarea pe durata celor trei zile ale festivalului este de 99 de lei. Acest tip de abonament poate fi cumpărat online, pe www.eventim.ro dar și în magazinele din rețeaua Eventim: librăriile Cărturești și Humanitas, magazinele Germanos, Orange și Vodafone, dar și benzinăriile OMV. Biletele se pot achiziționa și de la sediul Domino Travel, Cafeneaua D’arc, respectiv de la standul amplasat în zona Auchan a Iulius Mall. Mai multe detalii se pot găsi pe pagina de Facebook a evenimentului sau pe site: www.musictravelfestival.ro

Organizatorii festivalului sunt Asociaţia Culturală Tradiţii, Identitate şi Succes (A.C.T.I.S.) având ca scop promovarea artei, culturii, tradiţiilor şi educaţiei prin activităţi profesionale, culturale, sociale şi educaţionale, în parteneriat cu Music Travel, companie specializată în concerte și festivaluri în întreaga lume și Domino Travel.

LĂSAȚI UN MESAJ