Surpriza de pe banchetă! Ce au găsit polițiștii de frontieră de la Cenad într-un autoturism?

843

Azi dimineață, la ora 05.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, județul Timiș, s-au prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, pe sensul de ieșire din țară, cetățeanul român G. M., în vârstă de 45 ani, conducând un autoturism marca VW Polo, înmatriculat în România. Alături de acesta, călătoreau ca pasageri Maria C., în vârstă de 45 ani, cu domiciliul în județul Iași și Sorin C., în vârstă de 42 ani, cu domiciliul în județul Olt.

La controlul mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au descoperit un copil, ascuns pe bancheta din spate a autoturismului, sub o pătură.

În urma verificărilor, a rezultat că minorul ascuns este copilul pasagerilor, pentru care cei doi au prezentat, ulterior, o carte de identitate eliberată de autoritățile italiene.

Cei doi au declarat că intenționau să-și ducă copilul cu ei în Italia și au apelat la aceasta metodă deoarece nu aveau documente legale care să le permită călătoria cu minorul în străinătate.

Polițiștii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei celor în cauză și cercetării sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat și participație improprie la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

Foto: arhiva

LĂSAȚI UN MESAJ